Inruil / Verkoop

Divoza Horseworld heeft een grote voorraad tweedehands zadels.
Voor mensen met een beperkt budget is dit de ideale oplossing om met een functioneel goed zadel de rijsport te beoefenen.
Alle inruilzadels worden nauwkeurig beoordeeld door onze vakmensen. Al onze zadelpassers zijn in het bezit van een MSFC diploma of in opleiding.


Inruil/verkoop

Door inruil verkregen heeft Divoza Horseworld een grote voorraad tweedehands zadels.
Voor mensen met een beperkt budget, beginners, of maneges is dit de ideale oplossing om met een functioneel goed zadel de rijsport te beoefenen.
Voor verkoop worden inruilzadels nauwkeurig beoordeeld door onze vakmensen op eventuele gebreken en zonodig hersteld. Al onze zadelpassers zijn in het bezit van een MSFC diploma of in opleiding.

Inruil
Wilt u uw zadel vervangen? Inruil van uw zadel op een nieuw of ander gebruikt zadel is altijd mogelijk.
Indien u uw zadel overcompleet heeft en u wenst geen ander zadel aan te schaffen dan kunt u uw gebruikte zadel ruilen tegen goederen of waardebonnen. (niet tegen contanten) De waarde van uw inruilzadel wordt door medewerkers van DIVOZA vastgesteld.
Telefonisch doen wij geen bindende uitspraken over de waarde van gebruikte zadels, dit dient echt fysiek vastgesteld te worden.

Verkoop
Mocht u overtuigd zijn dat het aangeboden zadel perfect is voor u, dan kunnen we het zadel versturen, indien het in Leek aanwezig is.
Het is niet mogelijk gebruikte zadels tussen filialen uit te wisselen. Wel is het mogelijk een gekocht zadel in een ander filiaal te ruilen of te retourneren.

Omruilgarantie
Gebruikte zadels mogen na aankoop binnen een week worden geretourneerd of worden geruild binnen vier weken mits voorzien van het garantielabel. Ieder gebruikt zadel is voorzien van dit unieke label, door het verwijderen van dit label vervalt het recht op ruiling en retournering. Laat dit label dus aan het zadel hangen tot u zeker weet dat u het zadel wilt behouden of de omruilgarantie is verstreken.

 
Bestellen: Divoza Horseworld / Tel: 0594 - 512145 / www.divoza.com / info@divoza.nl